Voor vandaag staat deze op het programma.Lijkt me heerlijk
Ingredienten:
Meng de koffie met de likeur.Splits de eieren. Klop de eiwitten stijf en klop de eierdooiers,suiker en vanillesuiker met de mixer. Roer de mascarpone voorzichtig erdoor. Schep tot slot de geklopte eiwitten erdoor.Bedek de bodem van een schaal met de lange vingers en besprenkel ze met het koffiemengsel.Leg hierop de helft van de aardbeien en het mascarpone mengsel.Dan weer een laag lange vingers,koffie,aardbeien en mascarpone. Dek de schaal af en zet minimaal 3 uur in de koelkast.Garneer met cacao of chocoladesnippers.
Dit recept komt uit : Toet en taart kalender. Geschreven door Anya van de Wetering,Bregje Nix en Chantal Assinck van Kamer 465
Ze hebben ook nog de soepkalender geschreven. Die ga ik zelf aanschaffen ,de toet en taartkalender had ik als cadeau gekregen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten