vrijdag 13 januari 2012

Friday Cooking: Spinazietaart

Heerlijk deze spinazietaart
Snel klaar en samen met een frisse salade een complete hoofdmaaltijd.




Ingrediënten:

1 pak spinazie à la crème (diepvries 450 g)
1 schaaltje rundergehakt(ca 200 g)
1 zakje gemalen pittige kaas (150 g)
boter om in te vetten
4 eieren (M)
5 plakjes bladerdeeg(diepvries)afh van de grootte van de vorm

Bereiding:

Spinazie en deeg ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
Oven voorverwarmen op 200 gr of gasovenstand 4.
Taartvorm invetten en bekleden met deeg.
Eieren loskloppen met zout en peper.
In koekenpan het gehakt rul bakken.
Gehakt, eieren en kaas door de spinazie roeren.
Vorm vullen met het spinaziemengsel.
Taart in het midden van de oven in ca. 40 minuten gaar en goudbruin bakken.
Taart uit de oven nemen en in vieren snijden.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen